Βιολογική-αποτρίχωση-κερί

Το ζεστό κερί απομακρύνει την τρίχα κατ’ ευθείαν από τον θύλακα, εξασφαλίζοντας έτσι πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική και προσφέρει βελούδινο δέρμα για πάνω από 5 εβδομάδες, ενώ ανάλογα με τον τύπο του δέρματος μπορεί να φθάσει και τις 8 εβδομάδες. Μετά από συχνή χρήση παρατηρείται αποδυνάμωση της τριχοφυΐας. Ειδικά για το προσώπου αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική λύση διότι λόγω της θερμότητας διαστέλλονται οι πόροι καθιστώντας την μέθοδο αυτή πιο ανώδυνη.

Το αποτέλεσμα που προσφέρει η αποτρίχωση με κλωστή, έχει μεγάλη διάρκεια, συγκεκριμένα μπορεί να κρατήσει για 20 μέρες περίπου, καθώς η αφαίρεση γίνεται απευθείας από τον θύλακα. Επιπλέον, όταν επανεμφανίζεται η τριχοφυΐα, είναι πιο απαλή από ότι πριν.
Όταν εφαρμόζεται η αποτρίχωση με κλωστή το δέρμα προστατεύεται από ερεθισμούς και τις συνήθεις αρνητικές συνέπειες που έχουν οι άλλες μέθοδοι, καθώς είναι πολύ φιλική μέθοδος για την επιδερμίδα. Είναι ιδανική μέθοδος για τα φρύδια προσφέροντας καλύτερα αποτέλεσμα από άλλες τεχνικές διότι έχει τη δυνατότητα να βοηθάει στο σχήμα διαμορφώνοντας μία ίσια γραμμή και δίνοντας σωστή κατεύθυνση στις τρίχες.

Ενδέχεται να δημιουργηθεί ερεθισμός και κοκκίνισμα στο δέρμα, ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος. Όμως ο ερεθισμός είναι αναστρέψιμος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Επίσης, είναι πιθανό να μην μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα την ίδια ημέρα γιατί μπορεί επίσης να προκληθεί ερεθισμός.

Η αποτρίχωση με ζεστό κερί είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Κόστος: από 5€ και ανάλογα την περιοχή