κρυολιπόλυση-ariti-medi-spa

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς παρενέργειες. Υπολογίζεται ότι επιφέρει απώλεια λίπους σε ποσοστό 25-30% μετά από κάθε συνεδρία.

Η κρυολιπόλυση δεν διευκολύνει την απώλεια βάρους, αλλά στοχεύει πρωτίστως στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Άρα η θεραπεία δεν απευθύνεται σε υπέρβαρα άτομα.
Ενδείκνυται για τις περιοχές της κοιλιάς, των πλαϊνών της κοιλιάς, των γοφών, των γλουτών, των μπράτσων και των μηρών.

Συνηθέστερα απαιτούνται 1-3 επισκέψεις, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Οι συνεδρίες μπορούν να επαναληφθούν μετά από 1 μήνα, εφόσον το πρόβλημα επιμένει. Η θεραπεία διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την περιοχή.

Πλεονεκτήματα:

  1. Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε
  2. Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία με προσιτό κόστος
  3. Βελτιώνει την όψη του δέρματος
  4. Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες από τη θεραπεία.
  5. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη
  6. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
  7. Είναι μη επεμβατική μέθοδος
  8. Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
  9. Ασφαλής διαδικασία

Η λήψη ενός πλήρους ιστορικού θα εξασφαλίσει να μην υπάρχουν αντενδείξεις για κρυολιπόλυση όπως νόσος Raynaud, cryoglobulinemia, ιστορικό κήλης, έντονη χαλάρωση δέρματος. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου, σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή (μετά το πέρας 6μηνου μπορεί να πραγματοποιηθεί). Αντενδείκνυται επίσης σε καρκινοπαθείς και σε όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συγκατάθεσης του γιατρού τους. Επίσης να μην υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Mετά τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής ο ασθενής μπορεί να αισθάνεται ναυτία η και τάση για έμετο που φεύγει όμως σχετικά γρήγορα. Μπορεί επίσης να αισθάνεται ενόχληση ή μέτριο πόνο τις επόμενες ημέρες τα οποία υποχωρούν σταδιακά ή αντιμετωπίζονται με απλά παυσίπονα. Το πιο συχνό σύμβαμα είναι αίσθηση μουδιάσματος ή δυσαισθησίας στις περιοχές εφαρμογής των κεφαλών το οποία μπορεί να παραμείνουν για αρκετές ημέρες μέχρι να υποχωρήσουν. Επίσης μπορεί στην περιοχή της εφαρμογής να προκληθούν μικρές εκχυμώσεις οι οποίες φεύγουν μετά από κάποιες ημέρες.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS: https://en.wikipedia.org/wiki/Cryolipolysis , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4079633/

Κόστος: 80€ ανά συνεδρία